В Україні 25 квітня синоптики прогнозують теплу погоду без опадів. Середня температура по країні становитиме від +13 до +19.

Про це повідомляє Гідрометцентр. На сході України опадів не очікують. Температура вдень становитиме від +13 до +15 градусів за Цельсієм. Вночі очікуються заморозки до -3 градусів.

У центральних регіонах вночі також температура впаде нижче нуля й становитиме -3 градуси. Вдень прогнозують значно теплішу погоду. Стовпчики термометрів піднімуться до показників від +15 до +17.

На півдні України опадів не очікують. Вдень тут температура буде на рівні від +13 до +17. Вночі вона опуститься до позначки -3. В Криму також буде тепло - до +17.

На заході вдень температура складе +15 до +19, а вночі до -3. На півночі України буде трохи прохолодніше. Вдень стовпчики термометрів покажуть від +13 до +16, а вночі до -4.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

В Києві синоптики прогнозують суху та теплу погоду, але вночі можливі заморозки. Вдень термометри показуватимуть від +14 до +16 градусів. Вночі температура впаде – від 0 до -2 градусів за Цельсієм.

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, 24 квітня в Україні було теплим та похмурим, а на деяких територіях дощило.