На аукціоні RM Sotheby's продадуть раритетний кабріолет Mercedes-Benz 680 S Torpedo Roadster, зроблений українцем Яковом Савчиком.

Про це повідомив портал "topgir".

Справжнє прізвище дизайнера Савчук. Народився він на Житомирщині, а в 1899 році його родина переїхала до Франції. Через шість років Яків відкрив у передмісті Парижа власне ательє під назвою Saoutchik.

У Mercedes-Benz 680 S Torpedo Roadster досить яскравий дизайн. Крім того, він оснащений 6,8-літровою шісткою з механічним нагнітачем потужністю 180 кінських сил. Розвиває машина швидкість до 175 км на годину.

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Приблизна вартість унікального Mercedes становить від 6,5 до 8 мільйонів євро.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", китайська компанія Tianjin Aiking New Energy разом з ліванським виробником W Motors створили унікальний мінівен.