За минулу добу, 18 березня, у зоні АТО значно побільшала кількість обстрілів з боку проросійських бойовиків. Терористи обстріляли позиції ЗС України 112 разів, в тому числі з важкого озброєння.

За інформацією прес-центру штабу АТО на сторінці у Facebook, внаслідок боїв загинули четверо бійців та ще троє отримали поранення.

Бойовики палили з мінометів калібру 120 мм та артилерійських установок калібру 122 у районах Лебединського, Широкиного, Гнутового і Водяного на Маріупольському напрямку. Опорні пункти неподалік Талаківки і Чермалика обстріляли з мінометів калібру 120. Біля Мар’їнки та Красногорівки окупанти застосовували гранатомети та міномети калібру 82 та 120 мм.

На Донецькому напрямку супротивник обстріляв 10 позицій поблизу Авдіївки з важкого озброєння, танків та мінометів калібру 120. По укріпленням поруч Опитного та Новгородського окупанти накривали вогнем з мінометів калібру 82, а неподалік Луганського з артилерійських систем калібру 122 мм, мінометів, БМП та СПГ.

На Луганському напрямку терористи били з мінометів, СПГ у районах Новозванівки, Славного та Катеринівки.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", на Донбасі правоохоронці затримали чоловіка, що перевозив наркотики для бойовиків у "цікавих" місцях.