Українська гімнастка, бронзовий призер Олімпійських ігор в Ріо-де-Жанейро, Анна Різатдінова взяла невелику вимушену паузу в кар'єрі.

Це пов'язано з травмою, яка дала про себе знати під час Міжнародного турніру Кубка Дерюгіної, який зараз проходить в Києві. Через пошкодження стопи гімнастка була змушена знятися зі змагань.

"Зараз відчуваю себе більш-менш. Я прийшла, підтримала команду, була поруч з командою. Я не залишила гімнастику, як хтось міг подумати. Зараз головне – відновитися. А далі видно буде. Терміни відновлення? Потрібно долікувати травму, щоб не було ніяких проблем, а далі буде видно. Здоров'я є здоров'я, головне – вилікуватися", – заявила Різатдінова.

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, Ганна Різатдінова стала Жінкою України 2016.

Фото – Getty Images

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще