Наступного тижня жіноча збірна України з тенісу в матчі Кубка Федерації зіграє з Німеччиною. Напередодні лідер нашої команди Еліна Світоліна розказала, як готується в Парижі до ґрунтового сезону разом з новою командою.

- Підготовка, яку я проводжу з новою командою, з самого початку нашої співпраці багато в чому проходить для мене інакше. У мене інша команда і сама по-іншому відчуваю себе на цих тренуваннях. Намагаюся насолоджуватися процесом, оскільки у моєї команди великий досвід, вони працювали з багатьма чемпіонами.

Завжди відчуваю особливі почуття, коли повертаюся на корти Roland Garros, коли можу грати на корті Філіпа Шатріє, де у мене було вже кілька матчів, як ось минулого року проти Серени Уільямс. На всіх кортах відмінна атмосфера і глядачі знаходяться дуже близько до гравців. Можна сказати, що Roland Garros - це один з моїх найулюбленіших турнірів в сезоні. Тому завжди, коли я приїжджаю в Париж, то просто насолоджуюся цим часом, - передає слова 13-ї ракетки світу Tennisactu.net.

Нагадаємо, раніше портал Знай.ua повідомляв, що українські борчині потрапили в ТОП-10 світового рейтингу.

.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще