Російські окупанти сильно занепокоїлися після того, як українські телеканали розширили свою мережу мовлення на територію анексованого Криму.

Про це повідомляють російські ЗМІ, посилаючись на заяву представника "кримського уряду" Заура Смірнова. Мовлення українських телеканалів на анексовані території розцінили як диверсію.

"Українська влада продовжує вести інформаційну війну проти Криму. Це інформаційна диверсія, в якій застосовані нові цифрові технології", - поскаржився Смирнов.

Він розповів, що жителі півострова можуть нібито вільно дивитися українські програми і для цього їм необхідно всього лише встановити супутникове обладнання або скористатися трансляціями в інтернеті.

"Однак вони (українські телеканали - ред.) не користуються попитом. Спроби дискредитувати російську і кримську владу не приносить ніяких результатів, на тлі реальних перетворень і розвитку півострова", - стверджує поплічник окупантів.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

У селі Чонгар Херсонської області 17 березня запустили в роботу телевежу. Її сигнал може повністю покрити територію анексованого Криму.

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, з окупованих регіонів Донбасу стали частіше проникати фальшиві долари. Правоохоронці виявили цілу мережу розповсюджувачів такої валюти в Черкаській області.