Служба безпеки України (СБУ) підготувала документ, який забороняє в'їзд в Україну Юлії Самойловій - учасниці Євробачення від Росії.

Про це журналістам заявив голова СБУ Василь Грицак.

"Документ про заборону в'їзду підготовлений", - цитує видання "Інтерфакс-Україна" відповідь Грицака на відповідне запитання.

"Закон повинен бути один для всіх. Вона не просто відвідала Крим, вона ще залишила сліди в соцмережах, де вона висловлювалася з приводу України і влади, і взятого курсу на євроатлантичну інтеграцію. Моя позиція чітка. Я вважаю, вона не повинна приїжджати в Україну", - додав очільник СБУ.

Як повідомляв сайт Знай.ua, учасниця "Євробачення" від Росії Юлія Самойлова заявила, що не знала про те, що порушує українські закони, гастролюючи в окупованому Криму.

Популярні новини зараз
Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще