Протягом минулої доби ситуація у зоні проведення АТО суттєво ускладнилася. Окупанти обстрілювали позиції українських військових 32 рази, найбільш неспокійно – на Приморському напрямку.

Відповідні дані оприлюднені на офіційному ресурсі штабу АТО.

У відомстві відзначили, що противник продовжує застосовувати заборонену зброю. Зокрема, в районі Новогригорівки ворог відкривав вогонь із мінометів 120-мм калібру, а поблизу Мар`їнки – із великокаліберних кулеметів.

Черговий раз бойовики накрили з БМП та протитанкового озброєння позиції морських піхотинців неподалік від Водяного, а в районі Широкиного, Талаківки та Павлополя обстрілювали зі стрілецької зброї.

Українські бійці помітили ворожих снайперів у Талаківці та Водяному, а на Донецькому напрямку противник застосував протитанкові гранатомети та міномети. Відкривали вогонь окупанти також у районі шахти "Бутівка".

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що бойовики примусово утримують мирних мешканців на окупованих територіях.