На україно-молдовському кордоні прикордонники Білгород-Дністровського загону затримали Jaguar 2008 року випуску, який знаходився в угоні.

"Під час оформлення автомобіля Jaguar 2008 року випуску, за кермом якого був 19-річний громадянин Республіки Молдова, відбулося спрацьовування бази даних Інтерполу", - йдеться в повідомленні прикордонників.

Даний автомобіль викрали в Італії в 2008 році ще новеньким. Про подію прикордонники поінформували поліцію.

Крім того, у Львові силовики затримали громадянина Туреччини. Після перевірки з'ясувалося, що він розшукується в Німеччині.

Популярні новини зараз
Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Раніше "Знай.ua" повідомляв, що житель Києва намагався потрапити в Польщу на заробітки. Прикордонники затримали чоловіка за 1 кілометр до державного кордону. Як з'ясувалося, затриманий - житель Києва 1989 року народження, який хотів знайти в Польщі роботу.