Командування Сил спеціальних операцій Збройних сил України привітало країну з Великоднем на сторінці у Facebook.

До тексту прикріпили фото із зображенням двох великодніх яєць, пофарбованих у колір сталі.

"Великодні свята нагадують нам про духовне відродження, яке потрібне всім нам, всьому Українському війську. Пасхальні дні – це й час віддання шани всім тим, хто поклав своє життя за Вітчизну, заради свободи та миру на нашій землі", - привітання спецсил.

Користувачі Facebook із захватом сприйняли привітання бійців, зазначивши, що для служби дійсно "потрібні титанові писанки".

"Нехай Світле Воскресіння Христове надихає нас на добрі та праведні справи та стане для кожного початком нового життя – кращого і добрішого", - додали у Командуванні Сил спеціальних операцій.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", мер Києва Віталій Кличко привітав українців з Великоднем та показав вміння пекти паски, але у присутності кухаря.