Українські силовики передбачили можливі провокації з боку Росії під час проведення Євробачення та Чемпіонату світу по хокею у Києві. Відповідну заяву зробив керівник апарату глави СБУ Олександр Ткачук.

Про це повідомляє "Українська правда".

Він зазначив, що відомство тісно співпрацює у цьому питанні із правоохоронцями, щоб перешкодити будь-яким незаконним діям.

За словами Ткачука, поки що силовики не володіють даними про можливість провокацій, втім у разі їх виникнення створять оперативний штаб, який займатиметься безпекою відвідувачів обох заходів.

"Ми припускаємо, що і Чемпіонатом з хокею, і Євробаченням може скористатися третя сторона - я її називати не буду, вона вам всім добре відома", - підсумував він.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що після заборони в'їзду до України росіяни запропонували Юлії Самойловій виступити із церковним хором замість участі у Євробаченні.