Військове телебачення України опублікувало відео, на якому показано, як українські бійці на Донбасі розпізнають снайперів проросійських бойовиків.

Оригінальний спосіб виявлення снайперських позицій винайшли наші піхотинці під Авдієвкою. Тут на промзоні де безліч промислових товарів, військовослужбовці знайшли манекени, які вони ставлять на позиції, а ворожі снайпери прострілюють їх, виявляючи себе.

"Поранення в скроню, але для нього це не смертельно. Він все витримає, він у нас сильний", - жартує військовослужбовець.

Військові репортери відзначають, що "капризи" весняної погоди додають бійцям на передовій незручностей. Однак наші воїни не втрачають ні бойового духу, ні почуття гумору. Вони готові щомиті дати ворогу адекватну відсіч.

Весняні примхи погоди додають бійцям на передовій незручностей. Однак військовослужбовці не втрачають бойового духу та готові щомиті дати ворогу адекватну відсіч Військове телебачення України

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще
Posted by Міністерство оборони України on Monday, 24 April 2017

Як повідомляв сайт Знай.ua, Russia Today приїхала раніше за "швидку" до місця підриву на фугасі автомобіля Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ.