Вчора, 23 квітня, в селі Пришиб Луганської області на фугасі підірвалася машина Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ.

Громадське об'єднання "Інформаційний опір" написало на своєму сайті про основні "дивні співпадіння", які, в найкращих традиціях Дмитра Кисельова, навряд чи такими є.

За даними фахівців, об 11:17 стався вибух, а вже об 11:20 знімальна група телеканалу Russia Today тут як тут. Ще через 8 хвилин на місце події прибуває "Нива" з цивільними особами (хто це, залишається невідомим), які починають давати вказівки працівникам російських ЗМІ.

І лише через 4 години - о 15:44 - на місце трагедії приїхала так звана "поліція ЛНР". Машина медичної допомоги з'явилася ще через 4 хвилини, щоб відвезти тіло загиблого.

Нагадаємо, інформаційний портал "Знай.ua" повідомляв про те, що загиблий представник ОБСЄ був громадянином США. Декілька громадян Німеччини отримали серйозні поранення. У мережі з'явилися перші кадри з місця події: від автомобіля залишилася лише купа понівеченого металу. Українська сторона підтвердила, що на момент вибуху як ВСУ, так і НВФ дотримувалися режиму тиші.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі
Показати ще