У мережі опублікували відео з місця підриву автомобіля Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ. Шокуючі кадри на своєму каналі в YouTube виклала так звана "народна міліція ЛНР".

Видно, що від автомобіля мало що залишилося. Машина повністю обгоріла, позаду неї помітно тіло одного загиблого. Під час зйомок чути дзвінок телефона, а згодом і розмову. Голос звертається до якогось Олександра і повідомляє, що у них "один 200-й і ось один 300-й", і згодом додає "так, це наша територія".

За даними бойовиків "ЛНР", два екіпажі СММ ОБСЄ прямували за маршрутом Слов’яносербськ-Сокольники. Підрив стався в районі села Пришиб. Автомобіль підірвався на протитанковій міні.

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", вибух прогримів о 10.17, 23 квітня. На інцидент, внаслідок якого загинув спостерігач ОБСЄ, вже зявилася міжнародна реакція. Зокрема, глава МЗС Німеччини закликав сепаратистів не залякувати та не нападати на співробітників СММ ОБСЄ, оскільки багато в чому саме їх зусиллями стримується ескалація конфлікту на Донбасі.