Бойовики збільшили кількість обстрілів у зоні проведення антитерористичної операції, у результаті чого загинули три українських воїна і четверо отримали поранення.

Про це свідчать дані штабу АТО.

Протягом минулої доби ворог відкривав вогонь по позиціях Збройних Сил 65 разів.

У напрямку Донецька терористи використовували міномети 120-мм калібру, БТР, протитанкові гранатомети і великокаліберні кулемети в районі Пісків.

По українських позиціях біля Досвідченого і Луганського бойовики стріляли з 120-мм мінометів. Поблизу Авдіївки і сел. Кам'янка гатили міномети 82-мм калібру, а також гранатомети і великокаліберні кулемети.

Популярні новини зараз
Ухилянт з ганьби перетворився на бренд: втікачі жартують, українці – лютують На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки
Показати ще

Захисники в районі шахти "Бутівка" обстрілювалися з мінометів 82-мм калібру. Позиції в районі Троїцького і Зайцевого - з БМП, гранатометів і кулеметів супротивника. Також ворог використав зенітні установки ЗУ-23-1 під Новгородським. Біля Верхнеторецька бойовики застосували БМП. Снайпери працювали по позиціях біля Авдіївки і Новгородського.

На Приморському напрямку терористи били по українських захисниках з 120-мм мінометів і автоматичних гранатометів у Новотроїцькому. В районі Водяного і Гнутового ворог стріляв по морських піхотинцях із мінометів 82-мм калібру, гранатометів і великокаліберних кулеметів. Під Марїнкою працювали 82-мм міномети.

В районі Красногорівки ворог відкрив вогонь з гранатометів і кулеметів, а біля Широкіного і Павлополя стріляли з гранатометів і стрілецької зброї. Також морські піхотинці під Водяним і Широкіним піддалися обстрілу з БМП. Снайпери працювали по позиціях під Новотроїцьким.

На Луганському напрямку, біля опорних пунктів Новоолександрівка терористи вели вогонь з артилерійських систем 122-мм калібру, зенітних установок, БТР і протитанкових гранатометів. У районі нп. Жовте ворог випалював українські позиції 82-мм мінометами. Гранатомети використовувалися біля позицій Кримського і Попасного. А по українських захисниках Новозванівки бойовики вели вогонь із великокаліберних кулеметів і БТР.

Воїни відкривали вогонь у відповідь по ворогу у випадках, коли виникала загроза для їх життя.


Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.uа", 25 квітня бойовики порушували режим "тиші" 21 раз. Гаряче було на Приморському напрямку.