В автопарку українського уряду можуть з'явитися електромобілі.

Про це сказав міністр Кабінету міністрів Олександр Саєнко в ефірі українського телеканалу.

"З 5 травня в секретаріаті з'являться електромобілі, ми зважимо всі недоліки, підрахуємо економію, і якщо це буде вигідно, то я впевнений, що це буде вигідний експеримент", - сказав чиновник.

За його словами, в подальшому планується збільшувати кількість нових автомобілів в автомобільному парку Кабінету міністрів.

Раніше "Знай.ua" повідомляв, що електромобілі стають все більш популярними в українських водіїв. Найбільш поширеним в Україні виявився автомобільний бренд Nissan. Протягом періоду з січня 2016 року по березень 2017 року в Україні першу реєстрацію пройшли 2286 електромобілів. Самий відчутний стрибок покупки авто був в грудень 2016 року - 394 реєстрації і в березні 2017 року - 281 авто.

Популярні новини зараз
Слідкуйте уважно, або переплатите багато грошей: українців попередили про комуналку у травні Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40% "Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо
Показати ще