Азербайджанський футбольний клуб Габала влаштовує робота українського спеціаліста Романа Григорчука, якому запропонували продовжити контракт ще на один рік. При цьому сума річного контракту українського фахівця залишиться незмінною - 350 тисяч доларів.

Залишаться в силі і корективи, внесені керівництвом клубу рік тому. Так, наприклад, Григорчук і далі не має права приводити у команду футболістів, знайомих йому по чемпіонату України.

Також, перед Григорчуком будуть стояти конкретні завдання. Перш за все, український тренер повинен вивести команду в груповий етап Ліги Європи і повинен буде завоювати чемпіонство або хоча б Кубок Азербайджану.

Підписання контракту терміном на рік відбудеться найближчим часом. Сторони вже прийшли до згоди, і незабаром буде оголошено про продовження угоди, інформує Azerisport.com.

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, Шахтар прагне продати бразильського легіонера у Туреччину за кругленьку суму.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Фото Getty Images