Біля бердянського Центру дитячої та юнацької творчості активіст і ветеран АТО Віталій Олешко, заручившись підтримкою поліцейських, розігнав політагітаторів від "Опозиційного блоку", змусивши їх розібрати намет.

Колишній боєць АТО звинуватив агітаторів у тому, що ті "накручують людей" і за 50 грн "тягнуть в місто війну". "Навіщо ви накручуєте людей? Ви за 100, або навіть за 50 гривень сюди війну тягнете! Ви розумієте це?!" - сказав Олешко агітаторам.

Віталій Олешко опублікував відповідне відео на своєму YouTube-каналі.

Також ветеран АТО виступив перед депутатами міськради на сесії, де зачитав рядки з "опоблоківських" агітматеріалів. Так, у листівках було сказано, що "Опозиційний блок" вимагає "зупинити війну, припинити утискати російську мову і зупинити пропаганду нацизму". "Де нацизм? Кому з вас не дають говорити російською мовою?.. Зупинити війну - це ви їдьте "за поребрик" і на Красній площі просите своїх патронів у Кремлі про це", - емоційно звернувся Олешко до депутатів "Опоблоку".

Популярні новини зараз
Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами
Показати ще

Як повідомляв сайт "Знай.ua", одіозну народну депутатку від "Опоблоку" Наталію Королевську погнали з Маріуполя.