Голкіпер збірної України Денис Бойко, який зараз захищає кольори Малаги, в своєму інтерв'ю іспанським журналістам поділився планами на майбутнє:

"Не знаю, як складеться моє майбутнє, але для мене дуже важливо виступати в Європі. В Україні зараз непроста ситуація через війну, є всього дві або три команди, за які можна грати, інші ж мені не підходять. У мене є амбіції і мотивація для виступів в європейському чемпіонаті.

Насправді мені дуже подобається Іспанія, але мій контракт з Бешикташем розрахований на три роки, і поки невідомо, як все складеться.


Так, зіграв всього п'ять ігор за Малагу і іноді думаю, що в них удача від мене відвернулася. Але це футбол, я повинен зібратися і далі старанно працювати. Дуже поважаю Карлоса Камені і тренуючись, чекаю свого шансу вийти на поле", - цитує слова українського воротаря Malaga.eldesmarque.com.

Раніше інформаційний портал Знай.ua повідомляв, що український голкіпер Малаги може перебратися в Динамо.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Фото: Getty Images