Акцію протесту мешканців Баришівки, що на Київщині, прокоментували в ПАТ "Укрзалізниця". Керівництво компанії обіцяє у найближчий час розглянути їх вимоги щодо збільшення кількості потягів у напрямку населеного пункту.При цьому конкретних термінів так і не назвали.

Про це повідомляє Politeka.

Планується, що незабаром можуть додати кілька нових вагонів у деяких електропотягах філії “Південно-Західна залізниця”.

Представники УЗ заявляють, що сьогоднішнє блокування колій на станції нібито свідчить про непорозуміння між приватними перевізниками та Київською обладміністрацією, які не забезпечили мешканців альтернативним транспортом.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що мешканці Київщини влаштували мітинг на залізничній станції. На знак протесту проти дефіциту потягів вони лягли на рейки. Учасники протесту вимагають збільшити кількість електричок, які курсуватимуть у напрямку столиці, щоб мати змогу вчасно добиратися на роботу.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Тарифи на світло дотягнуть до європейського рівня: без субсидії не вижити Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще