На великодні свята із України до Польщі курсуватиме додатковий потяг, сполученням "Київ-Перемишль".

Про це повідомили у відділі комунікації ПАТ "Укрзалізниця".

Інтерсіті+ №707/708 "Київ-Перемишль" перевозитиме пасажирів 12, 13, 14, 17 та 18 квітня. Відправленні з Києві здійснюватимуть о 12.24 щодня. В дорозі поїзд їхатиме 7 годин та прибуватиме до станції в Перемишлі о 19.03. У зворотному напрямку відправлення о 20.20 та прибуття до столиці України о 05.23.

В Укрзалізниці зазначили, що в розкладі руху Інтерсіті врахували можливість пересадки у Польщі на потяги до Варшави та Гдині.

Також відомо про ціни на квитки. Приблизна вартість поїздки у вагоні І класу складе 597 гривень та ІІ класу – близько 422,62гривень.

Популярні новини зараз
Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає
Показати ще

Як повідомляв раніше інформаційний портал "Знай.ua", київський транспорт змінить роботу на празники. У Великодню ніч транспорт працюватиме довше, а вранці до місць богослужіння запустять додаткові маршрути.