Найяскравіші представники російського шоу-бізу опинилися в центрі скандалу з найдорожчим в Росії делікатесом. На прийомі у ресторані популярної ведучої Ксенії Собчак гості скуштували підробну чорну ікру.

Про це пишуть російські ЗМІ.

Чорна ікра часто фігурує на гучних прийомах та вечірках. З нею фотографуються, у ній навіть купаються представники "золотої молоді". Популярну нині марку "Золото Каспія", яку нещодавно випала можливість спробувати Ольга Бузовій, Ксенії Собчак, Григорію Лепсу та Максиму Галкіну. Усі зірки відзначили неповторний смак та відмінну якість цієї чорної ікри.

Проте аналізи показали, що цей делікатес, яким так люблять ласувати відомі та знамениті виявився чистою підробкою. Ця ікра низькопробна та не відповідає жодним нормам якості.

За даними джерела, такою ікрою пригощали ресторані "Бублик", власником якого є Ксенія Собчак.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Як повідомляв раніше інформаційний портал "Знай.ua", понад чотири тонни високоякісної червоної ікри правоохоронці конфіскували у браконьєрів та знищили на Камчатці.