Спритники вирішили створити унікальний мотоцикл, який міг би зрівняється в оригінальності зі знаменитим Harley-Davidson. В якості основи для свого творіння вони вибрали звичайний дитячий велосипед.

Результати своєї праці вони показали на відео. Це, напевно, вийшов найменший транспортний засіб.

Щоб велосипед міг похвалитися швидкісними характеристиками, вони оснастили його двигуном від бензопили. Потужності такого силового агрегату цілком вистачило для такої легкої конструкції. Щоб помістити мотор, довелося трохи змінити і доопрацювати раму велосипеда.

Але витрачені зусилля того вартували. На тест-драйвах мотоцикл показав відмінні результати, а головне - приніс творцям величезне задоволення від водіння.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, лінійка Tesla незабаром може значно розшириться. Компанія представить вантажівку з електродвигуном.