У суботу, 22 квітня, відбулися два матчі 26-го туру української Прем’єр-ліги.

Олександрія вдома здобула мінімальну перемогу над одним зі своїх конкурентів у боротьбі за єврокубки - Олімпіком. Єдиним голом у зустрічі на початку другого тайму відзначився Артем Полярус. Завдяки цій перемозі Олександрія обійшла Олімпік у турнірній таблиці та піднялася на четверте місце.

Олександрія - Олімпік 1:0

Гол: Полярус 48

Олександрія: Леванідов, Сімінін, Шендрик, Цуріков, Огіря, Банада, Старенький, Грицук (М'ягков 76), Полярус (Леонов 73), Пономар (Прийомов 71)

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Олімпік: Махарадзе, Олійник, Іллой-Айєт, Гришко, Немчанінов, Богданов, Цимбалюк, Шестаков (Федорів 79), Хомутов (Поступаленко 62), Моха, Сергійчук (Гринь 62)

Попередження: Шендрик 42, Полярус 55, Леванідов 90+3 - Немчанінов 89

У іншому матчі дня Дніпро на своєму полі переграв Ворсклу з рахунком 2:0. По голу в ворота полтавської команди у кожному з таймів забили Владислав Кочергін і Артем Довбик.

Дніпро - Ворскла 2:0

Голи: Кочергін 15, Довбик 54

Дніпро: Лунін, Адамюк, Сваток, Лопирьонок, Влад, Чеберко (Ротань, 68), Нагієв (Когут, 74), Польовий, Кочергін, Луньов, Довбик (Баланюк, 76)

Ворскла: Шуст, Ребенок, Чеснаков, Даллку, Пердута, Кравченко (Хльобас, 62), Саків (Ткачук, 46), М’якушко, Шарпар, Одарюк (Баранник, 81), Загорулько

Попередження: Кочергін - Одарюк

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, Динамо у центральному матчі 26-го туру УПЛ програло 0:1 Шахтарю.