УПЛ запропонувала 5 варіантів формату наступного чемпіона України. Жоден, з яких не передбачає збільшення кількості клубу.

Перший варіант- не передбачає жодних змін. Тобто 12 команд грають у два етапи, а потім поділяються на дві шістки.

Другий варіант - та ж сама схема турніру, проте краща команда другої шістки грає два матча плей-оф з п’ятим чи четвертим місцем за право виходу в Лігу Європи.

Третій варіант – такий самий, як і другий. Проте доповнюється тим, що в Першу лігу вилітає одна команда, а ще дві грають стикові матчі. Тобто 11 місце УПЛ з другим місце ПФЛ та 10 місце УПЛ з третім місцем ПФЛ.

Четвертий варіант – чемпіонат проходить в три кола, всього 33 тури. Дві команди вилітають до Першої ліги.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

П’ятий варіант - спочатку два кола. Потім команди діляться на три четвірки: з 1-го по 4-е місця, з 5-го по 8-е місця, з 9-го по 12-е місця. У четвірках проводиться ще два кола (шість матчів). Залікові пункти, зароблені на першому етапі, зберігаються.

Як вже повідомляв портал Знай.ua, влітку відбудуться нові вибори президента ФФУ.