Кабінет міністрів України обрав нового голову Державного агентства лісових ресурсів. Відомство доручили очолити Христині Юшкевич.

Про це повідомив міністр кабінету міністрів України Олександр Саєнко під час урядового засідання. Кандидатуру підтримали міністри.

"Кабмін призначив голову Держлісагенства", - оголосив Саєнко.

Юшкевич перемогла в конкурсі на зайняття посади керівника Держлісагентства 21 вересня 2016 року. До офіційного затвердження Кабміном, вона з 8 червня 2016 року була тимчасово виконуючою обов'язки голови агентства.

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, у Держлісагентстві анонсували початок акції "Майбутнє лісу у твоїх руках". Вона має допомогти збільшити темпи відтворення лісових насаджень в Україні. В 2017 році обсяги мають сягнути показника у 50 тисяч гектарів.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще