Чемпіон світу за версією WBO у важкій вазі Олександр Усик (11-0, 10 КО) продовжує підготовку до майбутнього бою проти Майкла Хантера (12-0, 8 КО), який відбудеться 8 квітня в США.

У перервах між тренуваннями український боксер поспілкувався з журналістами, і розповів про свою популярність в Україні, а також пояснив, чому Василь Ломаченко - номер один в світі.

"Так, я дуже популярний в Україні. Для мене це вже звичайна справа. Раніше я ніколи не думав, що таке може статися. Спочатку мені це подобалося, а зараз я до цього звик. Чому Ломаченко кращий в світі? Ви бачили, як він боксує? Хто можете ще так боксувати? "

Нагадаємо, 8 квітня Олександр Усик проведе захист титулу в поєдинку з американцем Майклом Хантером (12-0-0, 8 КО). Це буде другий захист чемпіонського пояса для Усика. На думку букмекерів, фаворитом цього поєдинку є Олександр Усик.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

Бій Усик - Хантер відбудеться на арені MGM National Harbor (Оксон Хілл, Меріленд, США) в андеркарті поєдинку Василь Ломаченко - Джейсон Соса.

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, Фредді Роуч назвав Василя Ломаченка найкращим боксером світу незалежно від вагової категорії.