Українські боксери Василь Ломаченко (7-1, 50 КО), Олександр Усик (11-0, 10 КО) і Олександр Гвоздик (12-0, 10 КО) в США продовжують підготовку до майбутнього вечора боксу, який відбудеться 8 квітня.

Тренувальний табір українців відвідали журналісти.

Олександра Усика запитали про його потенційних суперників по його дивізіону. Олімпійський чемпіон запропонував цікаву систему визначення найсильнішого в четвірці чемпіонів, а також заявив, що хоче бій з чемпіоном світу за версією WBC у важкій вазі Тоні Беллью (29-2-1, 19 КО).

"Для того, щоб зрозуміти, хто в нашому дивізіоні кращий, треба взяти четвірку чемпіонів і зробити так, щоб кожен один з одним відбоксував по колу. Можна зробити олімпійську систему – до чемпіонів додати ще чотирьох, створити вісімку. Потім влаштувати для них турнір. Хто його виграє, той і кращий. З ким із чемпіонів хотів би боксувати наступним? З Тоні Беллью", – сказав Усик.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Нагадаємо, 8 квітня 2017 року на арені MGM National Harbor (Оксон Хілл, Меріленд, США) відбудеться поєдинок Василя Ломаченко проти Джейсона Соси.

В андеркарті поєдинку Василь Ломаченко - Джейсон Соса свої бої також проведуть чемпіон світу за версією WBO у важкій вазі Олександр Усик і напівважковаговик Олександр Гвоздик.

Суперником Усика буде американець Майкл Хантер, а суперник Гвоздика – кубинський боксер Юніескі Гонсалес.

Вечір боксу транслюватиме телеканал НВО. Всі квитки вже продано.

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, Ломаченко отримав спеціальну нагороду за найкращий нокаут року.