Зауваження, яке зробив боєць Нацгвардії пізно увечері п’яній компанії в Ірпені, вигулюючи собаку, обернулося для нього тяжкими наслідками.

Як повідомили в прес-службі Нацполіції, захисник попросив молодиків не шуміти, оскільки ті поводилися дуже гучно. У свою чергу один з компанії вдарив ножем собаку, який кинувся на захист господаря, а потім ударив у живіт і солдата.

25-річного чоловіка в тяжкому стані госпіталізували в лікарню, а собаку – у ветеринарну клініку, де вона померла через кілька годин.

Уже незабаром працівники Ірпінського відділу поліції затримали підозрюваних. Вони з’ясували, що всі молодики – місцеві жителі. Ножових поранень людині і собаці завдав один з них, двоє інших тепер проходять як свідки.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Підозрюваному світить від п’яти до восьми років за гратами.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", на Київщині підлітки жорстоко познущалися над хлопчиком з інвалідністю.