Правоохоронці вирішують питання про відкриття кримінального провадження за статтею "теракт" після обстрілу генерального консульства Польщі в Луцьку.

Про це повідомили поліцейські на місці подій, передає телеканал "112 Україна". Поруч з будівлею консульства виявили металеві осколки і залишки від ручного протитанкового гранатомета РПГ-22.

Невідомі стріляли по будівлі з вулиці заднього двору. Вони цілилися в вікно останнього поверху. Поліцейські також знайшли задню кришку від гранатомета.

Вирішується питання про відкриття кримінального провадження за статтею "теракт". Через обстріл генеральне консульство 29 березня вимушено припинити роботу. Але люди продовжують приходити, щоб подати документи на візу.

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, вночі 29 березня невідомі обстріляли будівлю генерального консульства Польщі в Луцьку. Очевидці розповіли, що чули дуже гучний хлопок поблизу будівлі.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати
Показати ще