В окупованій Макіївці 24 березня бойовики влаштували аварію, коли переганяли вантажівку завантажену боєприпасами.

Про це повідомляють очевидці інциденту в соцмережах. Аварія сталася близько полудня в мікрорайоні "Зелений". Військова вантажівка бойовиків протаранили інший автомобіль. Від сильного удару «Урал» загорівся.

На місці ДТП тимчасово перекрили рух, оскільки вміст кузова автомобіля міг злетіти в повітря. В аварії, за попередньою інформацією, постраждали п'ятеро людей. Не відомо їх стан здоров'я і тяжкість травм.

Детонацію боєкомплекту вдалося запобігти. Пожежники загасили палаючу вантажівку. За попередньою версією причиною аварії стала технічна несправність - у автомобіля відмовили гальма.

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, жителів Маріуполя сполошили потужні вибухи. Їх було два, а звук долинав до центру міста.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще