Зі знаменитою українською та російською артисткою Софією Ротару стався казус на сцені в Києві 23 березня під час ювілейного концерту, присвяченого 20-річній діяльності знаменитого співка та продюсера Руслана Квінти.

Наприкінці виконання свого хіта "Весенние цветы", на сцені київського палацу Спорту, співачка, підійшовши до рояля, зачепилась за сукню та впала прямо на ноги Квінті. Чоловік не розгубився та допоміг піднятися артистці на ноги. Ротару звісно ж довго вибачалась за свій інцидент.

Відповідне відео опублікували глядачі на каналі в YouTube.

Як повідомляв раніше інформаційний портал "Знай.ua", колишній барабанщик американського рок-н-рольного гурту Boston Сиб Хашиян помер прямо на сцені, коли грав на круїзному лайнері під час турне Rock Legends Cruise.

Популярні новини зараз
Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще