У п'ятницю, 7 квітня, відбулося перше засідання оновленого Комітету з етики та чесної гри ФФУ. На цьому засіданні новий голова комітету, італієць Франческо Баранка розповів про свої перші кроки на новій посаді.

- Перш за все, потрібно створити систему, покликану протидіяти матчам з фіксованим результатом. Президент ФФУ поділився інформацією про проблемні команди і футболістів. Тепер повинні ретельно стежити за всіма матчами у всіх українських лігах. І з сьогоднішнього дня почнемо конкретну боротьбу, - сказав Баранка.

Також початок роботи оновленого комітету з етики та чесної гри прокоментував президент ФФУ Андрій Павелко.

- Упевнений, ті надії, що є у наших уболівальників і фахівців щодо Франческо Баранки і його колег з усієї Європи, будуть виправдані і впевнений, що з приходом настільки якісного комітету, таких амбітних людей ми поборемо ракову пухлину футболу - договірні матчі, - сказав Павелко ефірі каналу Футбол 1.

Нагадаємо, раніше портал Знай.ua повідомляв, що у захисника Динамо є пропозиції з Англії та Іспанії.

Популярні новини зараз
Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція
Показати ще