Сьогодні, 28 квітня, у Києві стартує фестиваль ретротехніки OldCarLand 2017. На ньому відбудеться дебют лінійки мотоциклів Dnepr Vintage, в основі яких лежить всім добре відома модель «Дніпро» з коляскою.

Ця модель отримала філігранне огранювання, адже над Dnepr Vintage працювали ентузіасти Київського мотоциклетного заводу і AUTO-Consulting Design, повідомляє виданя Аutocentre. Кожен мотоцикл вирізняється особливим дизайном і високою якістю ручної збірки.

Мотоцикли «Дніпро» оснащуються 32-сильним двигуном на 650 кубів, з масляною системою збільшеної місткості і з електричним стартером. Електронне запалювання має три режими: "спорт", "нормальний" і "позашляховий". У комплектацію входить потужний, 700-ватний генератор.

За бажанням клієнта при доплаті Dnepr Vintage комплектується додатковими фарами, а також ефектним світлодіодним підсвічуванням, яке просто заворожує в нічний час. Ексклюзивний мотоцикл також порадує лебідкою і захисними дугами.

Фестиваль OldCarLand 2017 проходитиме в столиці з 28 квітня по 2 травня на території Державного музею авіації.

Як повідомляв сайт Знай.ua, умільці створили байк з дитячого велосипеда та бензопили.

Популярні новини зараз
Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще