24 березня устолиці Болгарії Софії питання налагодження транспортних зв'язків між державами обговорили міністр інфраструктури України Володимир Омелян та міністр транспорту інформаційних технологій і зв'язку Болгарії Христо Олексієв.

"Сторони обсудили можливість прокладання прямого залізничного сполучення Київ-Софія", - повідомляє прес-служба Міністерства інфраструктури України.

Чиновники обговороли деталі організації прямого вантажного сполученя України та Республіки Болгарія.

Також урядовці підняли питання відновлення авіасполучення Одеса-Варна та відновлення шляху Одеа-Рені.

Нагадаємо, у січні 2017 року керівництво "Укрзалізниці" повідомило про запуск пасажирських поїздів до Польщі, Австрії та Болгарії.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", президенти України і Білорусі Петро Порошенко та Олександр Лукашенко обговорили по телефону відносини двох країн.