Посольство України в США стурбована відомостями про можливі скорочення фінансової допомоги майже на третину.

Про це повідомила прес-служба дипломатичного представництва в Facebook.

"Інформація про скорочення фінансової допомоги США Україні на 68,8% розглядається з урахуванням кредитних гарантій, які у 2018 році вже не будуть потрібні у зв'язку з очікуванням зростання української економіки", – зазначили в посольстві .

У минулому році Штати надали один млрд доларів кредитних гарантій. А в 2018 році подібні заходи не передбачені через стабілізацію економіки України. У диппредставництві підкреслили, що скорочення допомоги складе до 30%. Завдяки цьому триватиме здійснення фінансування діючих програм, що складе близько 50%.

UA/EN Посольство України в США занепокоєне інформацією у американській пресі щодо бюджетних пропозицій Адміністрації...

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще
Posted by Embassy of Ukraine in the USA / Посольство України в США on Tuesday, 25 April 2017


Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", колишній посол Джон Гербст підбадьорив українців, заявивши, що Конгрес може не пропустити новий проект бюджету, згідно з яким Україні урізається фінансування.