ДТП сталась 23 березня о 9 годині на вулиці Виговського, повідомили в прес службі Головного управління поліції у Львівській області.

Як розповіла сама потерпіла, 30-річна жителька Стрия, водій маршрутки №13 не зачинивши дверей почав від'їжджати від зупинки. Оскільки маршрутка була переповнена і жінка стояла коло самих дверей, то не втрималась і просто випала з автобуса.

Вагітну госпіталізували до однієї з лікарень Львова. Медики констатували забій правої гомілки та загрозу можливості переривання вагітності.

Правоохоронці встановлюють обставини ДТП. За цим фактом вже відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортним засобом).

Водію, який знехтував правилами безпеки пасажирів, загрожує до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на той самий термін.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Як повідомляв сайт Знай.ua, на Київщині перекинулася пасажирська маршрутка