Про ДТП, в яку потрапила українська телеведуча, повідомили на сторінці проекту "Орел і решка" в Instagram та опублікували відео з салону автомобіля.

Леся Никитюк їхала до Квінстауна (Нова Зеландія), де були заплановані зйомки чергового випуску передачі. По дорозі в місто водій автомобіля, в якому знаходилася телеведуча разом зі знімальною групою намагавсяь уникнути зіткнення з іншою машиною. Однак автомобіль перекинувся і опинився на боці.

Наразі відомо, що винуватець ДТП на не зміг зробити маневр вузькій ділянці дороги і виїхав на зустрічну смугу. Відео з місця аварії Никитюк розмістила в мережі.

"Друзі, перший раз в житті ми потрапили в аварію всією групою. Машина зараз лежить на боці. Всі живі, все нормально. У мене, по ходу, зламаний ніс, я його не відчуваю", - розповіла на відео телеведуча.

Всі пасажири прекинутого авто змогли вибратися назовні через багажник. На щастя, ніхто з них не отримав серйозних травм, всі залишилися живі. У самої ж Лесі медики, які приїхали на місце аварії, діагностували сильне забиття носа.

Новости от сезона Рай и Ад. Наши попали в аварию! Все живы, у Леси нос не сломан. Подробности читайте на нашем сайте (ссылка в профиле) #райиад #новыйсезон #сезонрайиад #13сезон #рай #новаязеландия #квинстаун #премьера #лесяникитюк

Допис, поширений Орёл и Решка (@orelireshka_official) Бер 22, 2017 о 2:17 PDT

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще