Вокаліст популярного українського гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук подякував російському продюсеру, теле- і радіоведучому Михайлу Козирєву за просування в Росії.

Лідер ОЕ звернувся до шоумена зі сцени під час концерту в Празі, який відбувся 2 квітня.

"Ми знаємо, що сьогодні приїхало багато наших шанувальників із Росії. Спасибі їм за це. У цьому залі сьогодні присутній чоловік, який колись зробив так, щоб дуже багато людей на землі - поза Україною - полюбили українську мову в піснях групи "Океан Ельзи". Він колись першим поставив на радіо пісню, яку ми зараз зіграємо... У країні, де українську мову всерйоз не слухали. Але він зробив так, щоб це стало модно. Це Міша Козирєв. Міша, спасибі тобі", - подякував Вакарчук.

Російський шоумен у боргу не лишився і відповів ОЕ на сторінці у Facebook.

"Колись у Празі я вперше побачив U2. Я знаю, що Слава розділяє мою любов до цього шаленого ірландському квартету. Тому пишу це для свого друга Вакарчука. Ви там. Саме там, де головна група Ірландії. Ви головна група своєї країни, яка веде її вперед, яка об'єднує її за межами і, втручаючись у невідомі території, заявляє: ми тут. Ми українці. Послухайте нас. Впишіть нас у свій плейліст. Ми робимо круту музику. Ми вас не підведемо. Слава, я салютую тобі, спасибі за цей день, проведений разом, і за дивне щастя бути твоїм другом... (І, звичайно, за подяку зі сцени. Я не міг бути у більш невдалому місці, ніж опинився... кричав: "Шлава! Я тут! Це я! Це він про мене говорить!" Але на жаль безуспішно)", - написав Козирєв.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", новий образ "Океану Ельзи" заінтригував користувачів.