15 квітня 2015 року у Києві вбили колишнього депутата від Партії регіонів Олега Калашнікова, який був причетний до організації Антимайдану та побиття учасників Революції Гідності.

Вбивство сталось на столичному проспекті Правди. Калашнікова застрелили, коли він із дружиною піднявся на восьмий поверх. Кілер застосував зброю калібру 7,62 мм. Усього пострілів було п'ять. Дружину екс-нардепа вбити не намагались.

Зазначимо, що за рік до вбивства прокуратура Печерського району Києва порушила кримінальну справу проти Калашнікова через побиття знімальної групи каналу СТБ ще у 2006 році.

18 квітня 2015 року Калашнікова поховали у Києві на Берковецькому кладовищі. Лише один із однопартійців регіонала прийшов з ним попрощатись.

Як повідомляв портал "Знай.ua", колишній депутат від Партії регіонів Василь Салигін купив апартаменти у Trump World Tower в Нью-Йорку.

Популярні новини зараз
Вистачить на воду та хліб: кого з пенсіонерів поставлять на межу виживання "Велика активація": астролог визначив, коли українська земля позбавиться окупантів Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки
Показати ще