Вчені з'ясували, чому представниці прекрасної статі люблять багато розмовляти.

Про це повідомляє Соѕмо.

Жінки розмовляють в три рази більше чоловіків. За приблизними підрахунками, за добу представниці прекрасної статі вимовляють близько 20 тисяч слів. Тяга до балакучості пов'язана з переважанням клітин у мозку, які відповідають за мовну функцію.

Під час розмови виділяється велика кількість гормону радості-серотоніну. На думку дослідників, під час приємного для жінок процесу організм не виснажується. В той час, чоловікам доводиться "попотіти", тому що для спілкування у них активізується більше відділів мозку.

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", розмови безпосередньо пов'язані з пам'яттю. Однак, у багатьох бувають з нею проблеми. Вчені знайшли причину поганої пам'яті.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати
Показати ще