Дуже радикальним способом вирішила проблему неохайної укладки учениці завуч школи №3 міста Конотоп на Сумщині.

Жінка на очах в однокласників обрізала волосся дев’ятикласниці Діані Московських, передає Intermarium.

Цей випадок шокував не тільки дітей, а й директора школи, оскільки в історії закладу це перший подібний випадок. Вона засудила таку поведінку підлеглої. Їй винесено догану та звільнено з посади заступника директора з виховної роботи.

Трагізму ситуації додає те, що Діана – сирота, і її виховує бабуся. Літня жінка, дізнавшись про те, що сталося з онукою, налаштована домагатися покарання винної в правоохоронних органах.

“Хіба можна так вчиняти з дітьми? Може вона вирішила познущатися над Діаною тільки тому, що вона сирота і її ніхто не захистить? Це якийсь жах!”,– заявила вона.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Кого не мобілізують до армії: перелік професій Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Винуватиця події вже принесла свої вибачення дівчині. Та хоч і пробачила свою кривдницю, але й досі не може оговтатися від пережитого.

За словами директора, Діані неодноразово робили зауваження щодо неохайності в зачісці та одязі, аби вона виглядала, як має виглядати учениця.

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", у Києві старшокласниця побилася з учителькою.