Дотримуючись дієт, багато помиляються в тому, що з настанням заходу сонця ми не повинні вживати ніяку їжу. Як доводять вчені, що ніяка дієта не може бути зіпсована вечерею, якщо він складається з корисних продуктів. Не вечеряючи, ми знесилюємо наш організм, що не сприятливо позначається на наше здоров'я.

Експерти дають раду як "правильно" вечеряти. Складіть собі режим, якого необхідно дотримуватися постійно.

Раціон:
Вечеряти слід за 2-3 години до сну. Цей режим буде сприяти кращому засвоєнню їжі і не перезавантажувати травну систему. До вечора наш обмін речовин сповільнюється, тому їжа повинна бути максимально легкою і при цьому насичувати організм всіма необхідними корисними речовинами. Фахівці рекомендують вживати на вечерю м'ясо з овочами, бажано відварну курку, яйця або нежирну рибу. Це відмінні продукти, які не додадуть зайві калорії і додатково наситять білком.
Вважається дієтичним м'ясом: курка, індичка і кролик, які так само допускаються для вживання у вечірній час доби.

В обов'язковому порядку, у вечірньому меню повинні бути овочі, щоб наситити організм клітковиною. В добавок такі продукти не містять багато калорій. Увечері можна харчуватися селерою, імбиром, зеленню, морквою, капустою.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно
Показати ще

Ці продукти можна вживати тим, хто дотримується дієти і просто дотримується правильного режиму харчування. А для тих, хто сидить на жорсткій дієті, у вечірній час краще всього харчуватися овочами, нежирним м'ясом, кефіром або йогуртом без цукру.

Раніше, портал "Знай.ua", розповів про те, що головне завдання в дробовому харчуванні це їсти кожні дві години маленькими порціями. Завдяки дробовому харчуванню ви можете скинути кілька кілограмів, але якщо ви хочете бачити на вагах бажані цифри, потрібно повністю переглянути свій раціон, поміняти пріоритети продуктів, виключити солодке і замінити його на більш корисні продукти.