Сестра Кейт Міддлтон багато тренується перед весіллям, щоб під час події бути в ідеальній формі. Її помітили в Лондоні на пробіжці.

Піпа у легінсах, зі спортивним рюкзаком наполегливо тренувалася, пише Daily Mail.

Одруження відбудеться в храмі St mark's в Інголфілд, Бейкершир, а гуляння триватимуть у родинному домі Міддлтонів у Баклбері.

На весіллі Піпи погуляє її сестра, герцогиня Кембриджська Кейт Міддлтон разом з чоловіком принцом Вільямом та їхніми маленькими дітьми.

Додамо, принцу Гаррі зробили особливий виняток. Піпа встановила правило, що гості на весіллі повинні бути лише зі своїми чоловіками та дружинами. Але братові принца дозволили прийти з подругою, з якою вони зустрічаються вже близько року.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Як зазначив зоряний стиліст Наомі Істед, природно, що Піпа багато тренується, тому що під час свята до неї буде прикута увага.

"Можливо, вона докладає до цього занадто багато зусиль, але, ймовірно, це допоможе їй відчувати себе впевненіше, оскільки вона не хвилюватиметься через зовнішність. Її руки виглядають досить м'язистими, гадаю, у неї атлетичне тіло і тренування зроблять її фігуру більш мускулистою, а не худорлявою", - додав Істед.

Як повідомляв інформаційний портал "Знай.ua" раніше, британська королівська сім'я вимагає від двох французьких таблоїдів 1,6 мільйона євро компенсації за публікацію з фотографією дружини принца Вільяма Кейт, де вона позує топлес.