Британська королівська сім'я вимагає від двох французьких таблоїдів 1,6 мільйона євро компенсації за публікацію з фотографією дружини принца Вільяма Кейт, де вона позує топлес.

Про це під час розгляду відповідного позову розповів адвокат відповідачів, пише ВВС.

Французький таблоїд Closer і газета La Provence у вересні 2012 року опублікували фото, на яких герцогиня Кембриджська знята з оголеними грудьми біля басейну.

Знімки зробили під час відпочинку герцога і герцогині у Франції, коли вони гостювали у двоюрідного дядька Вільяма лорда Лінлі.

Публікації спровокували масове обурення в Британії, місцеві ЗМІ відмовилися розміщувати їх на своїх платформах. Королівську сім'ю публікація цих фото також обурила, тому вони звернулися до суду, звинувативши видання у порушенні права на особисте життя.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Перед французьким судом постали шість осіб, причетних до публікації знімків, серед яких редактор Closer, видавець La Provence і фотографи.

Як писав раніше інформаційний портал Знай.ua", в Лондоні марафонець хлюпнув водою в обличчя принцу Вільяму та Кейт Міддлтон.