Розкішну білу сукню із вишивкою, яку Джамала одягнула на своє весілля, створив друг співачки українсько-грузинський дизайнер Бічолла Тетрадзе.

Сукня, яка так чудово сидить на чарівній нареченій, шилась без єдиної примірки - Джамала отримала її за три тижні до самого весілля.

Тетрадзе прилетів до Києва заради весілля своєї подруги із Чуанжоу, що в Китаї, всього на три дні та розповів про те, як створювалось весільне вбрання для Джамали.

"Ми з Джамалою знайомі понад 6 років. Коли я жив в Києві, ми дуже багато співпрацювали, я створював їй образи для найбільш знакових виходів - концертів, червоних доріжок і важливих івентів. Після мого переїзду до Китаю ми продовжуємо спілкуватись. Ми один одного дуже розуміємо", - розповів Бічолла.

За словами дизайнера, вигляд сукні є результатом його спільної з Джамалою роботи. Вони разом обговорювали дизайн плаття та вирішили, що весільний образ має бути максимально класичним, тому використовували багато вишивки, закрили руки і зробили пишну спідницю.

Популярні новини зараз
Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Оскільки сукня шилась без примірок, то хвилювались обоє і дизайнер, і наречена. Однак, всі сумніви розвіялись, коли Джамала нарешті отримала посилку.

Після весілля в мережі опублікували міні-фільм під назвою "Dream Dress", знятий Яном Комишаном. Відео показує увесь процес створення сукні: від її проектування до остаточного результату.

Як повідомляв сайт Знай.ua, в середу, 26 квітня українська співачка Джамла вийшла заміж за свого коханого Бекіра Сулейманова.