На світових подіумах в цьому сезоні можна було помітити яскраві квіткові принти, які впевнено стали трендом весняно-літнього сезону. Жінка, в одязі з квітковим принтом уособлює весну, красу, цвітіння, почуття смаку, який голосно заявляє про себе.

У цьому сезоні дизайнери порадували не тільки сукнями квіткового принта, але й представили сучасні силуети і крій на різному одязі. На подіумах можна було побачити строгі брюки, ділові костюми, літні топи, аксесуари з елементами квіткового принта.

Квітковий принт
Кілька років поспіль квітковий принт користувався інтересом жінок. В цьому році можна сміливо купувати собі одяг з барвистими малюнками на сарафанах, на прямих спідницях, на шовкових комбінезонах, коротких топах, рюкзаках, аксесуарах.

Дуже модним і незабутнім образом буде одяг з великими ніжними польовими квітами. Дуже багато було представлено одягу з квітковим принтом та на чорній тканині в стилі бароко. Такий одяг ідеально підійде для вечірньої прогулянки або романтичної вечері в ресторані. Чорний колір надає вишуканість образу і якусь таємничість.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Велика увага з боку затятих модниць до одягу з великими квітами. Дівчата притягують до себе увагу одягнувши білий топ з великою квіткою на грудях. Великий квітка ніколи не зіпсує ваш зовнішній вигляд, особливо для денного образу.

Романтичний, вільний образ можна створити за допомогою летючої довгої сукні посипану дрібними квітами. Такий одяг буде добре гармоніювати з будь-якими аксесуарами та легким взуттям.

Фінальним доповненням до будь-якого образу- це аксесуари. Стилісти радять модницям придбати стильний клатч з польовими квітами, взуття квіткового принта або прикраси з великими квітами, які ідеально завершать ваш образ.

Раніше, портал "Знай.ua", розповів про те, що жовтий колір не вважається базовим, він може бути універсальним або бути відмінним доповненням весняно-літнього образу. Стилісти наголошують самі стильні кольори: лимонний, канарковий, шафрановий.