Україна провела успішні випробування ракет, виробництва ГК "Укроборонпром" та Державного космічного агентства України.

Про випробування розповів секретар РНБО Олександр Турчинов, передає прес-служба відомства. "Все запуски пройшли успішно. Ракети точно вразили певні цілі", - зауважив чиновник.

Він сказав, що під час випробувань була перевірена система управління ракетами на максимальній дистанції. Ракети українського виробництва впоралися з завданнями. За його словами, українські сили вже почали отримувати потужну зброя українського виробництва.

Раніше "Знай.ua" повідомляв, що Україна розробляє новий ракетний комплекс, що перевищує характеристиками знаменитий "Сапсан". Турчинов уточнив, що створюється виробництво повного циклу, починаючи від ракетного палива і закінчуючи бойовою частиною ракети. Новий ракетний комплекс буде найкращим стандартом з оперативно-тактичних ракет, які є в світі.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще