За останні півроку популярність в мережі набирає відгодований єнот, що живе в Тернополі у люблячої сім'ї. У красуньчика, якого звуть Семен, навіть є окремий Instagram-аккаунт, який моніторять тисячі користувачів: наприклад, відеоролик, на якому дівчинка грає з пухнастим другом, подивилося 8 тисяч осіб.

Власниця розповіла, що в квартирі Сьома почувається вільніше за всіх: йому можна залазити в контейнери, відкривати двері, господарювати в холодильнику і навіть поцупити ласощі у когось із членів родини.

"Згідно з легендою, колись єнот був хитрою та спритною людиною, але своєю пристрастю до крадіжок викликав гнів Верховного духу і той перетворив його на тварину. Але пізніше божество змінило гнів на милість і повернуло єноту людські руки", - пише господиня шестикілограмового Сьоми.

Незважаючи на те, що єноти вкрай милі створіння, кожен, хто захоче завести такого, повинен пам'ятати: для таких ось семенів немає поняття "можна" або "не можна", тварина сама вирішує, що і коли робити або не робити, такий характер мають всі без винятку єноти. Власниця застерігає: найстрашніше - якщо ваш вихованець навчиться відкривати крани: вам доведеться бігати мало не кожні п'ять хвилин, перекриваючи воду: така вже в єнотів маленька слабкість.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв про те, як у зоопарку Харкова оселився безпритульний Василь.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще