В Києві, неподалік станції метро "Гідропарк", 29 березня банда зловмисників пограбувала та побила двох чоловіків. Грабіжників вдалося оперативно затримати.

Про це повідомляє прес-служба Патрульної поліції України в Facebook. До правоохоронців за допомогою звернувся один з потерпілих. Він розповів, що його з товаришем побили та пограбували біля метро.

Чоловік також попросив поліцейських викликати карету швидкої, оскільки інший потерпілий втратив свідомість після побиття. Патрульні швидко знайшли нападників. Під час обшуку у них при собі знайшли речі потерпілих - ланцюжок, документи, портмоне, годинник і два мобільних телефони.

Затриманих забрали до рай відділку. Одного з потерпілих госпіталізували медики. У нього діагностували численні забої та підозрюють перелом ребер.

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, озброєні зловмисники напали на чиновника в Києві, поряд з його будинком. Потерпілого доправили до лікарні з вогнепальним пораненням.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще